A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A spanyol sajtó szerint az FC Barcelona ezúttal nem félelmetes támadói remeklésének, hanem a védelem hibátlan teljesítményének köszönhetően győzött a Real Madrid ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság vasárnapi csúcsrangadóján.

A madridi El País című napilap hétfői számában bizarr szerepcsereként jellemezte, hogy az eredményorientált madridiak szórakoztatóbb futballt mutattak az egyébként mindig látványosan játszó katalánokkal szemben.

"A Barcelona számára a végeredmény hathat lelkesítően, míg ellenfelük a mutatott teljesítményre lehet büszke" - fogalmazott a lap szakírója.

A Real sikeresen állította meg a Barcelona középpályáról induló kreatív támadásait, és megfelelően kapcsolta ki a játékból Xavit, Andrés Iniestát és Lionel Messit, a csereként beállt Zlatan Ibrahimovic elsöprő lendületével azonban nem tudott mit kezdeni.

"Korábban azt mondták, Ibrahimovic nem a fontos meccsek embere" - értékelt a Sport című lap. "Vasárnap sérülten lépett pályára a második félidőben, és második labdaérintésével győztes gólt szerzett."

Az egyik legtekintélyesebb sportnapilap, a Marca úgy fogalmazott, hogy a Real számára a találkozón mutatott játék győzelemmel ért fel, Manuel Pellegrini mester ugyanis kidolgozta a helyes taktikát, csak éppen gólt nem tudtak szerezni a tanítványai.

"A remek produkció ellenére még mindig nem úgy tűnik, hogy ez a Madrid jól össze lenne rakva" - értékelt ugyanakkor kritikusan a Marca. "A tény, hogy a Barcelona most nem lőtt hat gólt, mint tavasszal, nem jelenti azt, hogy a Real problémái megoldódtak volna."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!