A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Bayern München francia válogatott karmestere, Franck Ribéry még nem tudja, hogy a Real Madridhoz, a Barcelonához, netán a Chelsea-hez szerződik-e, de még azt sem zárja ki, hogy végül a bajoroknál rúgja tovább a labdát.

A nem túl határozott véleménynyilvánítás a párizsi TF1 tévében hangzott el, s a meginterjúvolt futballista azt állította, hogy két-három héten belül szeretne végleges döntésre jutni szakmai jövőjéről. Ribéry megerősítette, hogy változatlanul erőteljes érdeklődést tanúsít iránta a spanyolok két élcsapata, de a londoni klub is.

"Nem vagyok száz százalékig biztos benne, hogy a Realhoz megyek, vinne a Barca és a Chelsea is" - fogalmazott a játékos. Ribéry a folytatásban még egyet csavart a dolgon, amikor is hozzáfűzte, lehet, hogy aztán mégis marad a Bayern Münchennél, amelyhez amúgy 2011-ig köti jelenlegi szerződése.

A menni vagy nem menni dilemma feloldásában segíthet az, hogy a német alakulat állva marad-e a Bajnokok Ligájában, vagy kiesik az olasz Fiorentina ellenében. Az első összecsapást a Bayern hazai pályán 2-1-re megnyerte, a nyolcaddöntős visszavágót kedden játsszák Firenzében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!