A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Csütörtök délután a londoni bíróság elutasította az angol klub tulajdonosainak újabb kísérletét az egyesület eladásának megakadályozására. Tom Hicks és George Gillett egy texasi bíróságon fellebbezett a vesztüket kimondó angol ítélet ellen, ezt azonban érvénytelen lépésnek nevezték Londonban.

Csütörtök este úgy tűnik, lassan az utolsó akadály is elhárul, hogy a Liverpoolt megvegye a New England Sports Ventures (NESV). A klub jelenlegi tulajdonosai, Tom Hicks és George Gillett ugyan megpróbálták megakadályozni a csapat eladását, az igazgatótanács két tagját menesztették, a londoni bíróság azonban ezt jogszerűtlennek minősítette.

Mivel Hicks és Gillett a NESV ajánlatánál kedvezőbbet szeretett volna, egy texasi bírósághoz fordult, ahol szerdán érvénytelennek találták a határozatot. Csütörtökön azonban Londonban kimondták: nem lehet egy amerikai bíróságon megakadályozni a klub eladását.

A harmadik ítélet után szinte biztosnak látszik, hogy a 18-szoros angol bajnok Liverpool a Boston Red Sox baseballcsapatát is irányító NESV kezébe kerül.

Bár az egyesületért egy szingapúri üzletember is bejelentkezett, Peter Lim azonban az elmúlt napok fejleményei után kijelentette: úgy látja, a Liverpool csak a NESV ajánlatán gondolkodik komolyan, így visszalép.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!