Vágólapra másolva!
Amerikában képzeli el saját és családja jövőjét David Beckham, akinek még egy évig élő szerződése van a Los Angeles Galaxynél, de annak lejárta után is maradna az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS), ám jövőre már mint klubtulajdonos dolgozna az Egyesült Államokban, írja a The Mirror című angol lap.

David Beckham nem jutott be az MLS nagydöntőjébe a Los Angeles Galaxyvel, miután a Nyugati főcsoport fináléjában kikapott a Dallastól (3-0), majd elbukott az angol vb-pályázat is, amelynek ő volt az egyik arca.

A 35 éves focistának azonban ezek a kudarcok sem szegték a kedvét, és ismét egy nagy kihívást választott magának: nem csak játékosként, hanem klubtulajdonosként is szerepet vállalna az MLS-ben.

Beckhamnek jövő novemberben jár le a szerződése a Los Angeles-i csapatnál, és bár az utóbbi hetekben az Everton, a West Ham United és a Sunderland, legújabban pedig a Tottenham és a Besiktas is jelezte, hogy szívesen leigazolná, ő szeretne Amerikában maradni.

Beckham családja is remekül érzi magát a tengerentúlon, ezért a focista ott képzeli el a jövőjüket, talán ennek is köszönhető az, hogy a veterán angol játékos vásárolni akar egy klubot az MLS-ben. Arról egyelőre nem szivárogtak ki információk, hogy melyik csapattal tárgyal, de lapértesülések szerint az sem kizárt, hogy egy saját klubot alapít, ha nem sikerül megegyezni egyik csapattal sem.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!