Vágólapra másolva!
Egy német lap szerint kérdésessé válhat Király Gábor jövője az 1860 Münchennél. A másodosztályban szerepelő klub állítólag azt próbálja meg elérni nehéz anyagi helyzete miatt, hogy ne kelljen meghosszabbítania a kapus lejáró szerződését. A megállapodás egyik tétele szerint erre köteles lenne, ha Király legalább huszonötször védett a szezonban, ezért tavasszal a kispadra ültetnék az eddig stabil kezdő kapust. 

A 34 éves játékos második szezonját tölti a münchenieknél, és elsőszámú kapusnak számít, eddig mind a 17 őszi bajnokin ő védte a kaput. A klub megromlott anyagi helyzete azonban számára is fenyegetővé válhat. A vezetők most a bérköltségeken próbálnak meg spórolni, emiatt a napokban két játékost is kölcsönadtak.

A német Tz-online.de arról ír, hogy mivel Király a legjobban fizetett játékosok között van, szerződése lejárta után tőle is meg akarnak válni. A vele kötött megállapodás miatt azonban, ha Király huszonötször szerepel az idényben, a nyáron automatikusan meghosszabbodik a szerződése, a jelenlegi feltételekkel. Emiatt a lap szerint tavasszal jegelni fogják a kapust, vagy rábírják arra, hogy a fenti záradék kerüljön ki a szerződésből.

Az 1860 München a 9. helyen áll a tabellán.

Mindent egy helyen az Eb-ről