A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Szerencsésen, kisebb horzsolásokkal megúszott egy frontális balesetet Stieber Zoltán, a Mainz futballistája.

A Vas népe című újság internetes oldala arról számolt be, hogy szerda késő este frontálisan ütközött a 86-os főúton egy Audi és egy Renault Hegyfalu és Pósfa között. A vétlen Audiban a Bundesliga első osztályában szereplő Mainz futballistája, Stieber Zoltán utazott, aki kisebb horzsolásokkal megúszta a balesetet.

"Félelmetesen gyorsan történt a baleset, nem is tudtam igazából mit reagálni. Én az anyósülésen ültem, az egyik barátom vezette, az ő kocsijával utaztunk. Elég szerencsésen megúsztam a balesetet, ugyanis komolyabb bajom nem történt, csupán kicsit beütöttem, lehorzsoltam az egyik sípcsontomat. Bővebben pedig nem is szeretnék foglalkozni az esettel" - nyilatkozta a másodosztályú Aachent a Mainz kedvéért elhagyó Stieber a Vas megyei lapnak.

A Vas népe úgy tudja, a Szombathely felé tartó Renault női sofőrje átsodródott a szemközti sávba és frontálisan ütközött az érkező Audival. A vétkes jármű 21 éves vezetőjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Stieber barátja, aki az Audit vezette, a focistához hasonlóan megúszta nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel.

A 20 éves Stieber a szezonban 34 meccsen lépett pályára a Bundesliga másodosztályában szereplő Aachenben, és 10 gólja mellett 17 gólpasszt is kiosztott. 17 gólpasszánál senki nem adott többet a második vonalban, és a 27 pontjával második helyen végzett a kanadai táblázaton, csak a Bayern Münchenhez igazoló Nils Petersen előzte meg.

Stieber az ősztől a Mainz csatárait tömheti jobbnál jobb labdákkal, ugyanis négy évre aláírt az ötödik helyezett, ezáltal Európa Liga-induló Mainzhoz, amelyben Szalai Ádám csapattársa lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!