A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Franck Ribéry megbánóan beszélt a 2008-as kalandjáról, amely során egy fiatalkorú prostituált szolgálatait vette igénybe.

"Olyan idióta voltam, mint még soha. Ma már kevésbé vagyok naív és spontán."" - mondta a L'Equipe-nek a francia csatár, aki állítása szerint nem tudta, hogy a prostituált még csak 16 éves volt. "

Ribéry szerint a profi futballban nyert anyagi jólét kezdetben nem volt rá jó hatással. "Egy olyan srác voltam a szomszédból, aki mindig tudta, mit jelent az, hogy nincs pénze. Aztán ez megváltozott, mikor profi lettem, őrült dolgaim voltak."

A Zahia Dehar nevű prostituált vallomásából kiderült, Ribéry 2008-ban a francia válogatott több labdarúgójával együtt igénybe vette szexuális szolgálatait. A lány később hozzátette, hogy a játékosok nem voltak tisztában azzal, hogy csak 16 éves.

A nyomozás később arra az eredményre jutott, Ribéry és Benzema valóban nem tudhatta a lány pontos életkorát, így ejtették a két játékos elleni vádat. Bár a prostitúció 18 év felett legális Franciaországban, a kiskorúval folytatott szexuális viszonyért három év börtön is járhat - de csak akkor, ha a tettes tudott partnere életkoráról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!