Vágólapra másolva!
Megállapodott Kagava Sindzsi vételáráról a Manchester United és a Borussia Dortmund. A kétszeres német bajnok japánnak ugyanakkor szüksége lesz még egy orvosi vizsgálatra és egy angol munkavállalási engedélyre. Luis Suárez viszont elhagyhatja Angliát, a Liverpool uruguayi támadóját a Juventus csábítja.

Hetek óta tárgyal a Borussia Dortmund a ManUniteddel Kagaváról, akinek a kedvéért Alex Ferguson a helyszínen nézte meg a Dortmund Bayern München elleni kupadöntőjét. A komoly munka úgy tűnik, meghozza a gyümölcsét, Kagava várhatóan 18 millió fontért ír alá az angolokhoz.

A Dortmundnak az első körben 14,4 milliót ajánlott a MU a játékosért, akiért 2006-ban mintegy 250 ezer fontot fizetett a Cerezo Osakának. A 23 éves középpályás 37 meccsen 14 gólt lőtt tavaly a BVB-ben.

Mivel Kagava jelenleg a válogatottal szerepel, a szerződést június végén véglegesíthetik.

Suárezre szemet vetett a Juventus

Az új edző, Brendan Rodgers még meg sem tanulta az utat az Anfield Roadig, máris két kulcsember távozásával számolhat: Dirk Kuyt után ezúttal Lius Suárez került a célkeresztbe. Az uruguayi támadóért 16 millió fontot adna a Juventus, és ha ez nem elég, kész valamelyik mellőzött tehetségét, Eljero Eliát vagy Milos Krasicot is odaadni.

Mindent egy helyen az Eb-ről