Vágólapra másolva!
Frank Lampard, a Chelsea középpályása azt mondta: még két-három évig szeretne futballozni, de lehet, hogy a mostani az utolsó szezonja a londoni klubnál.

A 34 éves angol válogatott játékos szerződése az idény végén lejár, az esetleges hosszabbítás azonban még szóba sem került. "Még semmi nem történt ebben az ügyben" - nyilatkozott a Japánban zajló klubvilágbajnokságon Lampard. "Azok a hírek, melyek szerint egy-kétéves szerződéshosszabbítást ajánlott a klub, nem igazak. A labda jelenleg a Chelsea térfelén van."

A focista ugyanakkor leszögezte: bármit is hoz a jövő, elmondhatja, hogy nagyon szép éveket töltött a Stamford Bridge-en. "Talán a dolgok nem tartanak örökké. Lehet, hogy az ember szeretné, hogy így legyen, de tudni kell felismerni, reálisan felmérni a helyzetet" - fogalmazott Lampard, aki 2001 óta tagja a Chelsea-nek, amellyel Angliában minden megnyerhető trófeát elhódított, és idén májusban a Bajnokok Ligájában is a csúcsra ért.

A média máris találgat a játékos jövőjével kapcsolatban, lehetséges új állomáshelyként David Beckham volt csapatát, a Los Angeles Galaxyt és Kínát emlegetik.

Mindent egy helyen az Eb-ről