A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Neuer lett az év futballistája Németországban

Joachim Löw, Manuel Neuer, foci, német fociválogatott
GERMANY, Mainz : Germany's head coach Joachim Loew (L) and goalkeeper Manuel Neuer (R) attend a public training session of the German national football team in Mainz, Germany, June 5, prior to the friendly match Germany vs Armenia taking place in Mainz, June 6, 2014, in preparation for the FIFA 2014 World Cup in Brazil. AFP PHOTO / DANIEL ROLAND
Vágólapra másolva!
Manuel Neuer, a nyári brazíliai labdarúgó-világbajnokságon aranyérmes német válogatott és a bajnoki címvédő Bayern München kapusa lett az év játékosa Németországban.

A 28 éves kapus 2011 után másodszor nyerte meg a Kicker című szaklap által kiírt szavazást, amelyen a német sportújságírók voksolhattak a legjobb futballistára, szakvezetőre és női játékosra.

Az edzők között Joachim Löw, a válogatott szövetségi kapitánya győzött, míg az év női labdarúgója Alexandra Popp, a Wolfsburg játékosa lett.

Löw és Neuer lett a legjobb Forrás: AFP/Daniel Roland

Neuer a 701 leadott szavazatból 144-et kapott, mögötte Marco Reus, a Borussia Dortmund futballistája lett a második 135 vokssal, míg a harmadik helyezett Thomas Müllert 101 újságíró tartja a 2013/14-es szezon legjobbjának.

Az edzőknél Löw (248 szavazat) mögött Markus Weinzierl, az FC Augsburg trénere (152) zárt a második, míg Josep Guardiola, a Bayern München szakvezetője (89) a harmadik helyen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!