A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Lehet, hogy a Manchester United csak a hetedik helyen végzett a Premier League előző idényében, de van egy olyan tabella, amelyen senki sem tudta megelőzni a klubot.

Az angol belügyminisztérium most kiadott jelentése szerint a 2013-2014-es szezonban a PL-csapatok bajnoki és nemzetközi kupameccseihez kapcsolódóan 2273 letartóztatás történt, ami hétszázalékos csökkenést jelent a korábbi idényhez képest.

A statisztikához hozzátartozik, hogy nem minden letartóztatás kapcsolódik erőszakos cselekményhez, több esetben ezeknek a megelőzés volt a céljuk. Az előző idényben azokon az angliai meccseken, ahol belépőt kellett fizetniük a nézőknek, összesen 38 millióan látogattak a pályákra, és az adatok alapján a kilátogató szurkolók 0,01 százalékát érintették a letartóztatások.

A PL-csapatok közül a Manchester United drukkereivel volt a legtöbb gond, közülük 112-t tartóztattak le, a dobogóra még a másik manchester csapat, a City (71), valamint az Arsenal (67) fért fel. A United-szurkolók több mint felét, 65 tagot ittasan elkövetett bűncselekmény miatt vontak ki a forgalomból. A rendőrök a Norwich és a Swansea meccsein lehettek a legnyugodtabbak, előbbi csapatnak 4, utóbbinak 9 szurkolóját tartóztatták le.

A másodosztályban a Leeds (91), a harmadik vonalban Wolverhampton (55), a negyedikben a Bristol Rovers (57) vezette a rangsort.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!