A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Hétfőn 3-1-es győzelmet aratott a Manchester United labdarúgócsapata a Preston elleni FA-kupa-nyolcaddöntőn, a manchesteriek utolsó gólját egy vitatható eset után Wayne Rooney szerezte tizenegyesből. A Preston kapusa, Thorsten Stuckmann azt mondta, az eset után a válogatott csatár bocsánatot kért tőle.

A Preston labdarúgócsapatának kapusa, Thorsten Stuckmann a Sunnak elárulta, hogy Wayne Rooney bocsánatot kért tőle azért, amiért büntetőt harcolt ki ellene a hétfői FA-kupa-mérkőzésen.

A meccs 88. percében, 2-1-es manchesteri vezetésnél a kapus a kilépő csatár elé csúszott, de az ismétlésnél látszott, hogy nem érte el a lábát. Rooney azonban hatalmasat esett, majd a megítélt büntetőből beállította a 3-1-es végeredményt.

"A meccs után Rooney odajött hozzám, és azt mondta, sajnálja a dolgot, de esély kínálkozott a büntetőre, és ő kihasználta ezt" - nyilatkozta Stuckmann.

A 33 éves kapus szerint egyértelmű volt, hogy nem ért ellenfeléhez: "Ez nem volt tizenegyes. De kétségem sincs afelől, hogy ha ez az eset a másik oldalon történik, akkor a Manchester United ellen nem is fújta volna be a játékvezető."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!