Vágólapra másolva!
A Manchester United leigazolta az argentin válogatott kapusát, Sergio Romerót.

A 28 éves Romero legutóbb az olasz bajnokságban hetedik helyen végzett Sampdorában védett, de mivel lejárt a szerződése, így a MU-nak nem kellett fizetnie érte.

A 62-szeres argentin válogatott Romerót David De Gea bizonytalan helyzete miatt igazolta le a United, mivel a spanyol kapust jó ideje folyamatosan hírbe hozzák a Real Madriddal. Így viszont már nem kell kapkodnia az angoloknak akkor sem, ha De Gea végül mégis úgy dönt, hogy távozik.

Romero 2007-ben mutakozott be a felnőttek között a Racingban, majd a holland AZ Alkmaarhoz igazolt, ahol az a Louis van Gaal volt az edzője, aki most a MU-t irányítja. Hollandia után következett a genovai időszak, de a 2013-2014-es idényben a Monacónál szerepelt kölcsönben.

Romero rendelkezik a legtöbb válogatottsággal az argentin kapusok között Forrás: AFP

Romero a tavalyi vébén tagja volt a döntőig menetelő argentin válogatottnak, az elődöntőben két tizenegyest védve járult hozzá a hollandok kiejtéséhez, amiről biztos ejtenek majd pár szót Van Gaallal.

A kapus a MU ötödik nyári igazolása, korábban a védő Matteo Darmian, a középpályás Bastian Schweinsteiger és Morgan Schneiderlin, valamint a csatár Memphis Depay érkezett a klubhoz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!