Megvan a verekedő Tetű utódja

focivébé, foci-vb, Hollandia-Mexikó, NED-MEX
FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 29: Head coach Miguel Herrera of Mexico celebrates his team's first goal during the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Netherlands and Mexico at Castelao on June 29, 2014 in Fortaleza, Brazil. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Ricardo Ferretti lesz a mexikói labdarúgó-válogatott ideiglenes szövetségi kapitánya.

Decio De Maria, az ország szövetségének elnöke pénteken közölte, hogy az új szakvezető négy mérkőzésre ül le a kispadra, majd visszatér klubcsapatához, a Tigreshez.

Ferretti a júliusban menesztett Miguel Herrerát váltja, az előzőleg Arany Kupát nyert nemzeti együttes kapitányának azért kellett mennie, mert megütött egy televíziós riportert.

Miguel Herrera mindig száz fokon égett Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Dean Mouhtaropoulos


A válogatott a nyáron rendezett chilei Copa Américán nem jutott tovább a csoportkörből, majd az Arany Kupán is csak másodikként végzett a csoportjában, aztán a negyeddöntőből és az elődöntőből is vitatható tizenegyesek révén került a fináléba, ahol 3-1-re nyert Jamaica ellen.

A "Tetűnek" becézett Herrera 2013 októbere óta irányította a mexikói csapatot, amely a tavalyi brazíliai világbajnokságon nyolcaddöntős volt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!