A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Látott már hibáját a meccs után azonnal elismerő, és bocsánatot kérő futballbírót? A török élvonalban ilyen is van. De lehet, hogy a játékvezető ezzel keverte magát igazán bajba.

A hétfő esti, 1-1-re végződött Kasimpasa-Rizespor török bajnoki után éppen a hazaiak edzője adott élőben interjút, amikor megjelent a kamera előtt a meccs bírója, és ott helyben elnézést kért a végeredményt befolyásoló hibája miatt – írja a Turkish-football.com.

Deniz Coban azt mondta, megnézte a felvételt, és tudja, hogy

a 90. percben egy tizenhatoson kívüli műesést evett meg,

és adott érte tizenegyest a kettős emberhátrányvban lévő Rizespornak. A csapat a büntetőből ki is egyenlített.

Kibékültek Forrás: Origo


"Bocsánatot kérek öntől, a Kasimpasa és a Rizespor csapatától, valamint a török szövetségtől. Át kell gondolnom a jövőmet ezek után" - ostorozta magát a játékvezető. A megszólított edző, Riza Calimbay és a riporter döbbenten állt.

"Mindannyian követünk el hibákat, de azért, hogy önnek volt bátorsága idejönni és elismerni a sajátját, nagy tisztelet jár. Ne hagyja ott a bíráskodást, a sportnak szüksége van olyan emberekre, mint ön" – felelte Calimbay, amikor magához tért.

Kérdés, mit szól ehhez a szövetség

A szövetség egyelőre nem szólalt meg az ügyben, de mivel a legtöbb országban az a szabály, hogy a bírók nem nyilatkozhatnak az általuk vezetett meccsekről, könnyen lehet, hogy Coban nagyobb bajba kerül a bocsánatkérése, mint a téves ítélete miatt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!