A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Az Újpest kicentizte a pontszerzést

Stipe Bacelic-Grgic (Puskás Akadémia), Mbaye Diagne (Újpest), foci
Felcsút, 2015. december 1. Stipe Bacelic-Grgic (j2) és az újpesti Mbaye Diagne (j3) az OTP Liga 15. fordulójában játszott Puskás Akadémia - Újpest FC bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2015. december 1-jén. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Az Újpest a 94. percben szerzett góllal 1-1-es döntetlent ért el a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga november elejéről a magyar válogatott Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezője miatt elhalasztott 15. fordulójának keddi mérkőzésén.

Eredmény, OTP Bank Liga, 15. forduló:
Puskás Akadémia - Újpest FC 1-1 (0-0)
Felcsút, Pancho Aréna, 1000 néző
v.: Andó-Szabó
Puskás Akadémia: Pogacsics - Pauljevic, Kelic, Fodor, Nagy Zs. - Sallai (Zsótér, 87.), Márkvárt, Bacelic-Grgic (Pintér B., 92.), Pekár - Tischler, Lencse (Hudák, 90.)
Újpest: Balajcza - Litauszki, Heris, Kálnoki Kis, Mohl - Balázs B. (Perovic, 75.), Bardhi, Balogh B. (Andric, 75.), Hazard, Cseke - Diagne
gól: Nagy Zs. (67.), illetve Diagne (90+3.)
sárga lap: Lencse (24.), illetve Diagne (82.)

Az első félidőben a sorozatban négy bajnoki győzelemnél járó Újpest uralta a mérkőzést, a Puskás Akadémia egyáltalán nem tudott kibontakozni, mert játékosai rendkívül pontatlanul futballoztak. A hazaiak előtt egyáltalán nem adódott komoly gólszerzési lehetőség, a vendégeknél pedig egy ízben Diagne tévesztett célt fejjel óriási helyzetben.

Mbaye Diagne gólja pontot ért Felcsúton Forrás: MTI/Illyés Tibor

A szünet után feljavultak a felcsútiak, így kiegyenlítetté vált a játék, aztán a játékrész derekán Nagy Zsolt kiszorított helyzetből, ballal hatalmas gólt lőtt, a labda a keresztlécről pattant a hálóba.

A Puskás Akadémia vezetése nem változtatta meg a játék képét, továbbra is többnyire mezőnyben járatták a labdát a csapatok. Az Újpest nem tudott újítani, így a hazaiak könnyedén őrizték minimális előnyüket.

Sőt a kétpercesre jelzett hosszabbítás lejárta után Zsótér 40 méterről üres kapura próbálkozhatott, de célt tévesztett, az ellentámadásból pedig az Újpest váratlanul egyenlített és pontot mentett, így öt találkozó óta veretlen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!