Az AS Romából erősített a Bournemouth

Róma, 2014. szeptember 17.
Juan Manuel Iturbe, az olasz AS Roma játékosa (k) ünnepel, miután gólt lőtt az orosz CSZKA Moszkva csapatának a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az E csoport első fordulójában játszott mérkőzésen Rómában 2014. szeptembe
Róma, 2014. szeptember 17. Juan Manuel Iturbe, az olasz AS Roma játékosa (k) ünnepel, miután gólt lőtt az orosz CSZKA Moszkva csapatának a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az E csoport első fordulójában játszott mérkőzésen Rómában 2014. szeptember 17-én. (MTI/EPA/Ale Di Meo)
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság újonca, a Bournemouth a szezon végéig kölcsönvette az AS Romától Juan Iturbét.

A szigetországi klub bejelentése szerint amennyiben elégedettek lesznek a 22 éves játékossal, az idény végén megvásárolhatják a játékjogát - az anyagi részleteket nem hozták nyilvánosságra.

Iturbe Argentínában született, de később a paraguayi korosztályos válogatottakban, majd a felnőtt csapatban is szerepelt. Az AS Romához 2014-ben igazolt, 39 meccsen három gólt szerzett.

Juan Manuel Iturbe a PL-ben szedheti össze magát Forrás: MTI/EPA/Ale Di Meo


A szélső pénteken már együtt edzett új csapatával, de a szombati, Leicester City elleni bajnokin még nem lesz bevethető.

A Bournemouth, amely története első élvonalbeli szezonját futja, a bajnokság félidejében a 16. helyen áll a húszcsapatos mezőnyben.

Mindent egy helyen az Eb-ről