A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Guns N' Roses-koncert írta át a Barcelona döntőjét

2016 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 2 - Day 2 GettyImageRank2 People Performance Entertainment Event HORIZONTAL Full Length SUNGLASSES USA California One Person MUSIC Incidental People Photography MUSIC FESTIVAL Holiday - Event Indio -
INDIO, CA - APRIL 23: Musician Slash of Guns N' Roses performs onstage during day 2 of the 2016 Coachella Valley Music & Arts Festival Weekend 2 at the Empire Polo Club on April 23, 2016 in Indio, California. Kevin Winter/Getty Images for Coachella/AFP
Vágólapra másolva!
A madridi Vicente Calderón Stadionban rendezik a labdarúgó Spanyol Király Kupa döntőjét május 27-én.

Ez lesz a 14. alkalom, amikor az Atlético Madrid otthonában játsszák a kupa fináléját, amelyben idén

a címvédő FC Barcelona ellenfele az Alavés lesz.

A baszkföldi klub tulajdonosa, Josean Querejeta néhány napja a spanyol szövetséghez fordult, mert el akarta érni, hogy a Vitoria városától mindössze 62 kilométerre fekvő Bilbaóban, a San Mamés Stadionban legyen a mérkőzés, de ott május 30-án Guns N' Roses-koncertet rendeznek, ezért nem engedélyezték.

A Guns N' Roses koncertje áthúzta a bilbaói döntő ötletét Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

Az FC Barcelona illetékesei azt szerették volna, hogy az ősi rivális Real Madrid otthonában, a Santiago Bernabéu Stadionban játsszák a döntőt, annak ugyanis jóval nagyobb a befogadóképessége. Florentino Perez klubelnök azonban nem egyezett bele, mivel azon a héten építési munkák zajlanak majd a létesítményben.

A Vicente Calderónnak a kupadöntő lesz a búcsúmeccse, azt követően ugyanis elkezdődik a bontása, az Atlético pedig az új fővárosi arénába, a Wanda-Metropolitanóba költözik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!