Nyolcgólos döntetlen San Sebastianban

Real Sociedad v Deportivo - La Liga NurPhoto General News Deportivo La Liga Sports Action Spanish League Real Sociedad Action Sports PLAYER
Oyarzabal of Real Sociedad during the Spanish league football match between Real Sociedad and Deportivo at the Anoeta Stadium in San Sebastian on 23 April, 2017 (Photo by Jose Ignacio Unanue/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Real Sociedad hazai pályán 4-4-es döntetlent játszott a Real Betisszel a spanyol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának vasárnapi játéknapján.a

A forduló előtt a tabella 5. helyén álló Betis a 8. helyezett, de kisebb gödörben lévő Real Sociedadhoz látogatott - a galíciaiak legutóbbi négy meccsüket - három bajnoki és egy Európa Liga-találkozó - kivétel nélkül elveszítették. Ennek megfelelően a 6. percben Arnaldo Sanabría révén meg is szerezték a vezetést a vendégek, húsz perccel később azonban már a Sociedad vezetett.

A két csapat pedig nagyon belejött a gólgyártásba, a meccs közepe hozott újabb három gólt, majd a hajrá még kettőt. 0-1 után 2-3-nál és 3-4-nél is a Betisnél volt az előny, azonban a bajnokság eddig legeredményesebb védőjének, Diego Llorrentének az idei ötödik góljával - egy bombafajessel - a 86. percben csak otthon tartottak egy pontot a hazaiak.

Apró érdekesség, hogy egy 2008-as Atlético Madrid–Villareal találkozó óta ez volt az első 4-4-es döntetlen a La Ligában.

6GólAntonio Sanabria
13GólWillian Jose
26GólMikel Oyarzabal
28GólZouhair Feddal
44Sárga lapAndres Guardado
46GólJoaquin
57GólXabier Prieto
66Sárga lapAsier Illarramendi
66Sárga lapRaul Navas
75Sárga lapAntonio Adan
84GólSergio Leon
86GólDiego Llorente
87Sárga lapDiego Llorente
90Sárga lapSergio Leon
Összeállítások
4-3-3
4-3-3
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék

La Liga, 7. forduló:
Real Sociedad-Real Betis 4-4 (2-2)

Mindent egy helyen az Eb-ről