A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport pénteki számában összesítették a napilap tudósítói által az OTP Bank Liga őszi fordulóiban adott játékvezetői osztályzatokat. A rangsor élén a jövő évi világbajnokságról lemaradó Kassai Viktor végzett, Erdős Józsefet, valamint Farkas Ádámot megelőzve.

A mondás szerint egy játékvezető akkor végzi jól a munkáját, ha észrevehetetlen a futballpályán. Szerencsére az őszi NBI-es fordulókban sem a sípmesterek voltak a főszereplők, váratlan helyzetekből persze ezúttal sem volt hiány, elég csak a reflektorok meghibásodása miatt félbeszakadt Videoton-FTC, vagy a Vasas-Haladás meccsre visszagondolni.

Kassai Viktor Forrás: MEXSPORT/MEXSPORT/Omar Martinez

Ami az osztályzatokat és a rangsort illeti, azon játékvezetők kerülhettek fel a Nemzeti Sport listájára, akik az őszi idény 19 fordulójából legalább hét mérkőzésen vezettek.

Kassai Viktor nyolc találkozón dirigált, osztályzatainak átlaga pedig 8.000, ezzel első lett. A második helyen Erdős József (7.818), a harmadikon pedig Farkas Ádám (7.727) végzett, akik egyaránt 11-11 mérkőzésen működtek.

A teljes lista a sportnapilap pénteki, december 15-i számában olvasható.

Az ősz legjobbjának választott Kassai Viktor nem lehet ott a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!