A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az elnök szerint a cserekapus az év játékosa a Bayernnél

VfB Stuttgart vs. Bayern Munich Bundesliga FOOTBALL soccer
Munich's goalkeeper Sven Ulreich (R-L) and Stuttgart's Holger Badstuber and Munich's Mats Hummels vie for the ball during the German Bundesliga soccer match between VfB Stuttgart and Bayern Munich in the Mercedes Benz Arena in Stuttgart, Germany, 16 December 2017. (EMBARGO CONDITIONS - ATTENTION: Due to the accreditation guidelines, the DFL only permits the publication and utilisation of up to 15 pictures per match on the internet and in online media during the match.) Photo: Marijan Murat/dpa
Vágólapra másolva!
Uli Hoeness klubelnök azt szeretné, ha Sven Ulreich meghosszabbítaná a szezon végén lejáró szerződését, mert szerinte a Bayern München labdarúgócsapatánál a sérült Manuel Neuert helyettesítő kapus volt tavaly az év embere.

"Mindenképpen hosszabbítania kell. Számomra ő az év embere. Rengeteget segített a Bayernnek, bejött ez a helyettesítés" – fogalmazott a Kicker csütörtöki számában a klubelnök.

A 29 éves kapus hónapok óta nagyszerűen pótolja a válogatott Neuert, aki lábsérüléséből lábadozik.
Hoeness előtt Jupp Heynckes vezetőedző is arról beszélt, hogy Ulreichnak maradnia kellene Münchenben, mert nagyot javult a teljesítménye és ezt a szintet tartani is tudta.

"Azt ajánlanám a klubnak, hogy hosszabbítsa meg Ulreich szerződését" - mondta a szakember, aki csak az idény végéig irányítja a bajor sztárcsapatot.

A Bayern München második számú kapusa jó tárgyalási pozícióban van, miután szerződése a nyáron lejár, így ha akar, ingyen távozhat. Több klub is érdeklődik iránta, a csapatkapitány Neuer visszatérése után pedig minden bizonnyal ismét a cserepadra szorul majd a bajoroknál. Ulreich 2015-ben 2,5 millió euróért érkezett a VfB Stuttgarttól.

Friss hír, hogy Ulreich a csapat szerdai edzésén kézsérülést szenvedett, a jobb keze középső ujja bánt egy rossz mozdulatot. Kórházba szállították, a visszatérése attól függ, milyen gyorsan gyógyul, számoltbe közösségi oldalán a klub.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!