Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Élő:
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Európa-liga L csoportjának 3. fordulójában a Chelsea könnyű, 3-1-es győzelmet aratott a BATE ellen, amely még a jövőben fontos lehet a Vidi szempontjából is. A találkozón a hazai együttes támadója, Ruben Loftus-Cheek mesterhármast szerzett.

A Chelsea már a 2. percben megszerezte a vezetést az összecsapáson, Davide Zappacosta visszagurítását lőtte nagy erővel a kapuba Ruben Loftus-Cheek.

Hat perccel később folytatódott az angol együttes és Loftus-Cheek gálája: Willian szöglete után bökött bele a labdába a fiatal labdarúgó.

A folytatásban is a Chelsea irányított sorra dolgozta ki a helyzeteket, de az első 45 percben újabb gólig már nem jutott.

Ruben Loftus-Cheek mesterhármast szerzett a BATE ellen Forrás: AFP/Glyn Kirk

A második játékrész is két találatot hozott, igaz, egy-egy elosztásban ezúttal. Az 54. percben Pedro szólója után Loftus-Cheek elé került a labda, ő pedig a tizenhatoson kívülről a bal alsó sarokba tekert.

A 22 éves játékos így a mesterhármasát ünnepelte.

Hogy a BATE se lógó orral menjen haza a meccsről, arról a 80. percben Aleksey Rios gondoskodott, aki közvetlen közelről a hálóba lőtt.

A Chelsea a magabiztos sikerével már 9 pontos, mögötte három hárompontos csapat áll, közte a PAOK-ot idegenben 2-0-ra legyőző Vidi, a magyar csapat így jó eséllyel pályázik a továbbjutásra is.

2GólRuben Loftus-Cheek
8GólRuben Loftus-Cheek
34Sárga lapAleksandr Hleb
54GólRuben Loftus-Cheek
80GólAleksey Rios
Összeállítások
4-3-3
4-3-3
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék

Mindent egy helyen az Eb-ről