Ilyen jól már rég játszott a Real Madrid

Real Madrid vs Valencia: La Liga FOOTBALL Valencia Spain Real Madrid Soccer MATCH Madrid december 2018 Santiago Bernabeu stadium
MADRID, SPAIN - DECEMBER 01: Dani Carvajal (3rd L) of Real Madrid celebrates after scoring a goal with his team mates during La Liga football match between Real Madrid and Valencia at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain on December 01, 2018. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A Real Madrid 2-0-ra győzött a Valencia ellen a spanyol bajnokság 14. fordulójának rangadóján.

A felforgatott összeállításban pályára lépő Real Madrid (Marcelo, Casemiro és Kroos is hiányzott az alapcsapatból) Wass öngóljával került előnybe a nyolcadik percben. Santiago Solari csapata az utóbbi hetek legjobb teljesítményét nyújtotta az első félidőben, energetikusan és koncentráltan játszott, ami főleg védekezésben látszott meg.

A Valenciának nem volt sok helyzete, az első komoly a második félidő elején adódott, de Mina jó pozícióból fölé lőtt.

Carvajal beadásából fejelt öngólt Wass Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Burak Akbulut

A 73. percben a csereként beállt Asensio került nagy helyzetbe, a spanyol szélső lövését azonban az egyik valenciai védő blokkolta (ha nem teszi, biztos a gól). Alig néhány perccel később egyenlíthetett volna a Valencia. Batshuayi lépett be a tizenhatoson belülre egy jó labdaátvétellel, majd lőtte meg erősen a labdát, de Courtois valami elképesztő bravúrral védeni tudott.

A kihagyott helyzet megbosszulta magát, miután a 83. percben egy kontra végén Vázquez megszerezte a madridiak második gólját.

Győzelmével a Real egy helyet javított, és jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán. A Valencia - amely mindössze a harmadik vereségét szenvedte el a bajnokságban - tizenharmadik.

A meccs összefoglalója itt.

La Liga, 14. forduló, szombat
Celta Vigo-Huesca 2-0
Valladolid-Leganés 2-4
Getafe-Espanyol 3-0
Real Madrid-Valencia 2-0

6Sárga lapGabriel Paulista
8ÖngólDaniel Wass
11Sárga lapCarlos Soler
20Sárga lapJose Gaya
71Sárga lapDaniel Ceballos
83GólLucas Vazquez
Összeállítások
4-3-3
4-4-2
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék

Mindent egy helyen az Eb-ről