Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Vágólapra másolva!
A Francia Labdarúgó Liga két mérkőzésre eltiltotta Lőw Zsoltot, a Paris Saint-Germain másodedzőjét.

Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy miért büntették meg a magyar szakembert, de valószínűleg köze lehet a Lyonnak megítélt büntetőhöz, vagy Nabil Fekír elmaradt piros lapjához.

A 48. percben Moussa Dembélé hozott össze Thiago Silva mellett egy igen véleményes büntetőt, amit Nabil Fekír gólra váltott.

A 92. percben a Lyon csapatkapitánya kőkeményen beleszállt a PSG frissen szerződtetett argentin középpályásába, Leandro Paredesbe, de a játékvezető csak sárga lapot adott az egyértelmű piros lapos szabálytalanságért, és a videobíró sem avatkozott közbe.

Annyi biztos, hogy az eltiltás február 12-én éjfélkor – a Manchester United-Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő után – lép életbe, vagyis Lőw Zsolt a február 17-én esedékes St. Etienne elleni összecsapáson nem foglalhatja el a helyét Thomas Tuchel vezetőedző mellett.

A párizsi csapat február 20-án a Montpellier-t fogadja a Parc des Princes stadionban, Lőw arra a mérkőzésre visszatérhet, ugyanis a liga a kétmeccses büntetésből egyet felfüggesztett.

Mindent egy helyen az Eb-ről