Nyáron visszatérhet Mourinho az Interhez

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho reacts ahead of the Champions League group H football match between Manchester United and Valencia at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 2, 2018. (Photo by Lindsey PARNABY / AFP)
Vágólapra másolva!
Egyre valószínűbb, hogy nemcsak pletyka José Mourinho visszatérése korábbi klubjához. Olasz lapinformációk szerint megvolt a hétre tervezett találkozó a portugál edző és az Internazionale klubigazgatója között, és meg is egyeztek a közös folytatásról. 

A Nemzeti Sport a Football Italia információira hivatkozva azt írja: csütörtökön Milánóban találkozott az Internazionale klubigazgatója, Giuseppe Marotta, valamint a 2018 decembere óta munkanélküli José Mourinho. Az olasz lap úgy tudja, a portugál szakember nyártól veheti át az Inter irányítását.

A Manchester Unitedtől tavaly decemberben menesztett Mourinho kifejezetten jó kapcsolatban van az olasz klubbal, mellyel 2010-ben megnyerte a Bajnokok Ligáját, és mindkét ott töltött szezonjában bajnok lett, 2010-ben az olasz kupát is megnyerte.

Manchester után Milánóban lehet a folytatás Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

Az Inter kispadján ülő Luciano Spalletti egyre nehezebb helyzetbe kerül: a csapat 2019-ben még nem nyert bajnokit, legutóbbi három Serie A-találkozóján gólt sem tudott szerezni, legutóbb, hazai pályán a kiesés elől menekülő Bolognától szenvedett 1–0-s vereséget.

Az Inter szombaton a 12. helyen álló Parmához látogat, amennyiben veszít Spalletti csapata, már most meneszthetik az olasz edzőt. Ez esetben ideiglenes megbízással, a szezon végéig veheti át valaki az együttest - emlékeztet a Nemzeti Sport.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!