A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóértesülések szerint az FC Barcelona kész ajánlatot tenni Neymarért a Paris Saint-Germainnek. A katalán csapat 90 millió eurót és az egyik sztárjátékosát ajánlotta fel a párizsi csapatnak, amely két évvel ezelőtt világrekordnak számító 222 millió euróért szerződtette a brazil támadót.

A nyári átigazolási időszakban nagytakarítás várható a Paris Saint-Germainnél. Nasszer al-Khelaifi tulajdonos a France Footballnak elmondta, hogy esze ágában sincs elengedni Kylian Mbappét a Real Madridba, Neymar távozását azonban nem cáfolta.

„Olyan játékosokat akarok, akik büszkén viselik a mezünket,

nem olyanokat, akik csak elvégzik a munkát, ha már átöltöztek. Ha valakinek ez nem tetszik, nyitva van az ajtó, távozhat. Nem akarok itt többé sztárokat látni. Akik ezt nem akarják, vagy nem értik meg, azzal leülünk, és elbeszélgetünk. Vannak persze élő szerződések (Neymaré 2022-ig szól a PSG-nél - a szerk.), de a legfontosabb, hogy mindenki teljes mellszélességgel álljon a projektünk mellé.

- mondta az elnök Neymarról, aki a bajnokság második felében a balhéival hívta fel magára a figyelmet, júniusban pedig nemierőszak-ügybe keveredett.

Nagyot szólna, ha nyáron újra összeállna a Messi-Suárez-Neymar trió Forrás: AFP/Hector Retamal

Neymarhoz már annyira nem ragaszkodik a PSG, hogy a brit Daily Mail értesülése szerint már megkezdődtek a tárgyalások a Barcelonával a játékos visszaigazolásáról. A katalán csapat 90 millió euró mellett Samuel Umtiti, Ousmane Dembélé vagy Ivan Rakitic játékjogát adná a balhés brazilért.

Umtiti minden bizonnyal szívesen menne, mert az előző idényben kikerült a Barca kezdőjéből, míg

a két évvel ezelőtt Neymar helyére igazolt Dembélé nem tudta megváltani a világot Barcelonában, rendszeresen elkésik az edzésekről, és gondjai vannak a beilleszkedéssel.

Rakiticra azonban más csapatok is pályáznak. A legkomolyabb érdeklődő a Manchester United, amely a horvát középpályással pótolná Paul Pogbát, akinek a Real Madridhoz húz a szíve.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!