Klopp bocsánatot kért a Salzburg tolmácsától, amiért megalázta

Horizontal
Liverpool's German head coach Juergen Klopp reacts ahead of the UEFA Champions League Group E football match between RB Salzburg and Liverpool FC on December 10, 2019 in Salzburg, Austria. (Photo by JOE KLAMAR / AFP)
Vágólapra másolva!
Jürgen Klopp, a Liverpool német menedzsere még a Salzburg elleni Bajnokok Ligája csoportmeccset megelőző sajtótájékoztatón kritizálta az osztrákok tolmácsát, majd a győzelmet követően udvariasan és persze viccesen elnézést kért.

Az egész még hétfőn kezdődött, amikor Klopp és a csapatkapitány, Jordan Henderson részt vett az ilynekor kötelező sajtótájékoztatón. Hendersont kérdezték, aki angolul válsazolt, majd a salzburgi tolmács fordított.

A kérdés az volt, érzik-e a nyomást a Salzburg elleni meccs előtt, ugyanis a kiesés is előfordulhatott, Henderson pedig azt mondta, a BL-győzelem nem garancia a sikerre, van rajtuk nyomás. Eközben a tolmács arról beszélt, hogy a játékosok nem éreznek nyomást, erre pedig Klopp gyorsan közbevégott.

"Sz.r ügy, amikor egy németül beszélő ül melletted, de akkor majd elmondom én" - mondta Klopp, aki gyorsan fordított, majd megkérte a tolmácsot, hogy figyeljen oda, mert ez nem annyira nehéz dolog. A német azért egy poénnal elütötte a dolgot, mondván, ő már versenyállapotban van.

Klopp még kedden a 2-0-ra megnyert meccs után is érezte, talán messzire ment, és rögtön azzal kezdte a sajtótájékoztatót, hogy bocsánatot kért a fordítótól. Előbb németül, majd angolul folytatva idiótának nevezte saját magát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!