Harry Kane meggyógyult, de ez nem jelenti azt, hogy játszhat is

Horizontal
Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane reacts after failing to score from a free-kick during the UEFA Champions League Group B football match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in north London, on November 26, 2019. (Photo by Ben STANSALL / AFP)
Vágólapra másolva!
José Mourinho, a Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur vezetőedzője csütörtökön elmondta, csapata legnagyobb sztárja, az angol válogatott csatár, Harry Kane teljesen felépült korábbi sérüléséből.

Kane január 1-én, a Southampton elleni bajnoki szenvdett izomszakadást, amit aztán csak műtéttel tudtak helyrehozni az orvosok. A Spurs portugál vezetőedzője csütörtökön már arról számolt be, hogy csapata sztárja újra egészséges, habár a játékra még aligha alkalmas.

"Egy dolog, hogy már nem sérült, az meg egy másik, hogy készen áll-e a játékra. Sok-sok héten át volt sérült, és mikor már majdnem rendbe jött, le kellett állnunk az edzésekkel" – mondta Mourinho a Sky Sportsnak, hozzátéve, hogy a londoniak másik két sérültje, Moussa Sissoko és Steven Bergwijn is egészséges immár. A portugál szerint a labdarúgás valamennyi szereplőjének az az érdeke, hogy lejátsszák a bajnokságból hátralévő meccseket.

A PL március 13. óta szünetel, a legutóbbi tervek szerint pedig majd csak június 8-án indulhat újra a bajnokság. Hogy milyen formában, az még kérdéses. Annyi biztos, hogy zárt kapuk mögött, de lehet, hogy csak néhány előre kijelölt stadionban fogják lejátszani az összes hátra lévő meccset. Erről a klubtulajdonosok pénteki ülésén születhet döntés. A csapatok május 18-án állhatnak újra edzésbe.

Mindent egy helyen az Eb-ről