A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

2025-ig hosszabbíthat sztárjával a Juventus

SSC Napoli v Juventus FC - Serie A Paulo Dybala Serie A SSC Napoli Juventus FC Stadio San Paolo SPORT STADIUM Calcio Match - Sport General News Sports Pilka nozna Futbol Fussball italien foreignfootball Club Soccer Club Football FOOTBALL Italy championnat
Paulo Dybala of Juventus during the Serie A match between SSC Napoli and Juventus FC at Stadio San Paolo Naples Italy on 26 January 2020. (Photo by Franco Romano/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Paulo Dybalának a Juventus vezetése új, 2025-ig szóló szerződést kínál, amelyet az argentin válogatott futballista alá is fog írni - értesült a Football Italia.

Az olasz portál úgy tudja, hogy a felek már mindenben megegyeztek, így abban is, hogy az irányító középpályás szerepkörben és csatárposzton egyaránt otthonos játékos fizetését megemelik, bár konkrét összeget nem említ, hogy mennyivel. Dybala, akinek élő kontraktusa 2022 júniusának végéig szól, jelenlegi szerződése szerint évi 7 és fél millió eurót kap.

Paulo Dybala szerződését három évvel hosszabbítanák meg Forrás: NurPhoto via AFP/Franco Romano/NurPhoto/Franco Romano

A 26 éves, 29-szeres argentin válogatott labdarúgó 2015 óta játszik a torinóiaknál, a koronavírus-járvány miatt félbeszakított 2019/20-as idényben 34 tétmeccsen lépett pályára a bajnoki címvédő gárdában, 13-szor volt eredményes és 12 gólpasszt adott. Egyike volt azoknak a futballistáknak, akiket megfertőzött a vírus, s több hétbe telt, míg - május elejére - teljesen kigyógyult a kórból.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!