A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:30TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl
Élő:
Vágólapra másolva!
Sajtóértesülések szerint Jadon Sancho továbbra is a Borussia Dortmund futballistája marad, a csapat viszont nem hosszabbítja meg világbajnok labdarúgója, Mario Götze nyáron lejáró szerződését.

A Sky Sports arról számolt be, hogy a 20 éves Sanchóért ugyan sorban állnak a klubok - Angliában a Manchester United számított eddig az első számú kérőnek, de már az FC Barcelonával is hírbe hozták -, a német egyesület ezen a nyáron azonban nem adja el egyik legnagyobb értékét.
A sportadó ugyanakkor arról is beszámolt, hogy Sancho továbbra sem szándékozik meghosszabbítani 2022 nyarán lejáró szerződését, ezért az átigazolása továbbra is terítéken marad.

Götze távozik, Sancho viszont marad Dortmundban Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A német Sport1 tv úgy tudja, hogy Mario Götzének viszont új klubot kell keresnie, miután szabadon igazolhatóvá válik. Az egyelőre még bizonytalan, hogy hol folytatja - áll a híradásban.
A médiában olasz csapatoknál merült fel a középpályás neve, de legutóbb a Nice-szel is hírbe hozták.

- mondta a Sport1-nek Julien Fournier, a francia egyesület sportigazgatója. - "Mario Götze természetesen nagyon érdekes játékos, de nem vagyunk kapcsolatban sem vele, sem a tanácsadóival. Nem is volt soha célunk, és most sem az, hogy a csapatunkhoz csábítsuk."

Götze szerezte a 2014-es brazíliai világbajnokság döntőjének egyetlen gólját - a németek ezzel diadalmaskodtak az argentinok felett -, azóta azonban egészségi gondok hátráltatták, és sem akkori csapatában, a Bayern Münchenben, sem visszatérve a Dortmundhoz nem találta meg korábbi jó formáját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!