A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:45TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl

David Alaba nem szerződik Spanyolországba

David Alaba, Dani Carvajal
Bayern Munich's Austrian defender David Alaba (R) vies with Real Madrid's defender Dani Carvajal during the UEFA Champions League quarter-final second leg football match Real Madrid vs FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid in Madrid on April 18, 2017. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
David Alaba nem igazol át sem az FC Barcelonához, sem a Real Madridhoz, hanem marad továbbra is a Bayern München labdarúgója, bár új szerződését még nem írta alá.

A német bajnoki címvédő együttes és az osztrák válogatott hátvédjének elutasító álláspontjáról a katalán Sport adott hírt. Korábban Hansi Flick, a bajor csapat vezetőedzője leszögezte: minden áron meg kívánja tartani a több poszton is kiváló játékost. "Mindenki tudja, hogy azt kívánom, bárcsak itt maradna David, aki nálunk nevelkedett klasszis hátvéddé, és tíz éve a felnőtt keretben van" - jelentette ki egy hete az 55 éves tréner, hozzáfűzve: mivel jövőre lejár Alaba szerződése, "sürgősen lépnünk kell".

A 27 éves osztrák futballista iránt a hírek szerint az FC Barcelona és a Real Madrid mellett a Chelsea, a Manchester City és a Juventus is érdeklődik, a Bayern pedig idén kaphat érte utoljára kivásárlási összeget, mivel 2021-ben szabadon igazolhatóvá válik. A 72-szeres válogatott Alaba 2008-ban került Münchenbe, majd két szezon elteltével lépett pályára az első csapatban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!