Először játszottak edzőmeccset a Liverpool focistái a járvány óta - videó

fbl Horizontal
Atletico Madrid's players attend a training session at Anfield stadium in Liverpool, north west England on FMarch 10, 2020, on the eve of their UEFA Champions League last 16 second leg football match against Liverpool. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Premier League márciusi leállása óta első alkalommal rendeztek edzőmérkőzést a Liverpool játékosai számára, akiken nem nagyon látszott meg a több mint kéthónapos kihagyás. 

A Bajnokok Ligája-címvédő, és a Premier Leaguet kilenc fordulóval a zárás előtt 25 ponttal vezető Liverpool keretéből kialakítotott két meglehetősen jó 11 mérkőzött meg egymással, és annyit megállípíthatunk, hogy nem tette tönkre a játékosokat a bő kéthónapos karantén.

A Premier League június 17-én indul újra, a Pool pedig június 20-án az Everton ellen lép pályára (az még nyitott kérdés, hogy hol rendezik a találkozót), és akár már a lefújás pillanatában bajnok lehet, amennyiben a Manchester City kikap az Arsenaltól. Ez lenne a Pool első PL-bajnoki címe, egyben a 18-szoros bajnokcsapat első aranyérme 1990 óta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!