A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:30TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl
Élő:

Timo Werner elárulta, miért választotta a Chelsea-t

Horizontal
Leipzig's forward Timo Werner celebrates scoring his second goal during the German first division Bundesliga football match between SC Freiburg and RB Leipzig in Freiburg, southern Germany, on November 25, 2016. (Photo by THOMAS KIENZLE / AFP) / RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050
Vágólapra másolva!
A német válogatott Timo Werner azt mondta, meggyőző volt az összkép Londonban, ezért igazolt át az RB Leipzigtől a Chelsea labdarúgócsapatához.

"Több topklub is le akart szerződtetni, de számomra a játékom és a pályafutásom szempontjából a Chelsea-nél látott összkép volt a leginkább megfelelő" - jelentette ki a 24 éves támadó egy interjúban.
A magyar válogatott Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató lipcsei egyesület 60 millió euróért adta el a 24 éves játékost, aki szerdán csatlakozik a londoni Kékek keretéhez.

- mondta Werner.

Az RB Leipzig történetének immár legeredményesebb futballistájaként a csatár úgy értékelte, hogy a lipcsei együttes minőségi játékoskerettel rendelkező, igazán jó csapattá érett, amely további sikereket érhet még el.

Timo Werner kitűnő búcsúszezont produkált Lipcsében Forrás: AFP/Thomas Kienzle

A koronavírus-járvány miatt augusztusra halasztott Bajnokok Ligája-végjátékban Werner már nem segíthet a Leipzignek, amely az előző kiírásban döntős Tottenham kiejtésével bejutott a legjobb nyolc közé.
"Természetesen nagyon sajnálom, hogy nem tudok pályára lépni és támogatni a srácokat a nagy cél elérésében, de szerdától a Chelsea játékosa vagyok, és onnan kapom a fizetésemet" - mondta Werner.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!