Carlo Ancelotti nyerte a BL-győztes edzők csatáját a Premier League-ben

fbl Horizontal
Everton's Italian head coach Carlo Ancelotti hugs Tottenham Hotspur's Portuguese head coach Jose Mourinho at the final whistle during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Everton at Tottenham Hotspur Stadium in London, on September 13, 2020. (Photo by Adam Davy / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League első fordulójában összekerült a Tottenham és az Everton. A két kispadon két legendás menedzser, José Mourinho és Carlo Ancelotti.

Az első nagy helyzetet az Everton hagyta ki, a brazil Richarlison cselezett ki mindenkit, de ahelyett, hogy visszagurított volna az üresen érkező csapattársnak, az alapvonal közeléből kapu fölé lőtt.

Kihagyott egy helyzetet még az Everton új szerzeménye, James Rodriguez is, a túloldalon Dele Alli és Doherty lövése után kellett védenie Pickfordnak.

Az Everton az 55. percben szerezte meg a győztes gólt, Dominic Calvert-Lewin fejelt Lloris kapujába egy szabadrúgást követően. José Mourinho reklamált is a gól után, mert előrébb végezte el az Everton, mint ahol a szabálytalanság történt.

Mourinho először kapott ki aktuális csapataival a nyitófordulóban.

55GólDominic Calvert-Lewin
85Sárga lapPierre-Emile Hoejbjerg
Összeállítások
4-2-3-1
4-2-3-1
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék

Mindent egy helyen az Eb-ről