A sérülések ellenére sem igazol többet a Liverpool

fbl Horizontal
Liverpool's Brazilian midfielder Fabinho, Liverpool's Senegalese forward Sadio Mane, Liverpool's English midfielder Jordan Henderson, Liverpool's Dutch defender Virgil van Dijk, Liverpool's Brazilian forward Roberto Firmino and Liverpool's English defender Joe Gomez reacts during the UEFA Champions League semi-final first leg football match between Barcelona and Liverpool at the Camp Nou Stadium in Barcelona on May 1, 2019. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)
Vágólapra másolva!
Ugyan sérüléshullám tizedeli az angol bajnok Liverpool labdarúgócsapatát, a klub mégsem tervez új játékost szerződtetni az átigazolási időszak végéig.

A védelem közepéről Joe Gomez és Joel Matip is kidőlt, így a múlt héten, a Chelsea ellen 2-0-ra megnyert összecsapáson az eredetileg védekező középpályás Fabinho játszott belső védőt, a Lincoln elleni Ligakupa-találkozón pedig a tinédzser Rhys Williams szerepelt.

A sérülések nem könnyítik meg a Liverpool dolgát Forrás: AFP/Jose Jordan

"Természetesen ez nem jó dolog, de a piacon lehetetlen rendezni a helyzetet, így meg sem próbáljuk" - mondta Jürgen Klopp vezetőedző, aki szerint a belső védő posztot, amennyiben komoly problémák nem történnek, átmenetileg hasonló összeállításokkal meg tudják oldani, ugyanakkor a keret további összetétele megfelelő.

Az új játékosok közül várhatóan kezdőként is bemutatkozik hétfőn este, az Arsenal elleni rangadón a Bajnokok Ligája-győztes Bayern Münchentől igazolt Thiago Alcantara, aki a Chelsea ellen egy félidőt kapott.

Mindent egy helyen az Eb-ről