A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A Barcelona 5-1-re nyert a Ferencváros ellen a Bajnokok Ligája G-csoportjában. A mérkőzés után az M4 Sportnak három játékos is nyilatkozott. Tokmac, Dibusz Dénes és Sigér Dávid.

A Fradi legjobbja Nguen Tokmac a következőket mondta:

A célom az volt, hogy megmutassam, hogyan lehet ilyen játékosok ellen jó teljesítményt nyújtani. 3-1 után Robert Makkal volt egy jó összjátékunk, az be is mehetett volna, de aztán jött Messi és a Barcelona, ők mindent eldöntöttek."

Dibusz Dénes, a Fradi kapusa:

A Barcelona negyedóra után kerekedett fölénk. Az idő múlásával egyre fogyott az erő és a figyelem. Az egyéni kvalitások közötti különbségek is megmutatkoztak. Nincs okunk szégyenkezni. Sajánlom, hogy 3-1 után nem jöttek a lehetőségek. A végén két klasszis megoldás után szerezték meg a 4. és az 5. gólt a katalánok. Testközelből tapasztaltuk, milyen a Barcelona. Messi nagyon jól rúgta a tizenegyest. Ha nem rúgja ekkora erővel, tán sikerült volna megfogni, de hiányzott pár centi. Nem csak ez a gól bánt, hanem az összes többi. Ha picit jobban odafigyelünk, megúszhattuk volna kisebb vereséggel."

Sigér Dávid nyilatkozata:

Élveztem a játékot, lehetett játszani a Barca ellen, egészen addig, amíg meg nem szerezték a labdát, ha náluk volt a labda, akkor elképesztően jók. Próbáltuk segíteni egymást, de nem volt egyszerű dolgunk. Ha ritmust váltanak, akkor nagy bajt okoztak. Ezt láthattuk ezen a mérkőzésen."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!