Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

A Real Madrid tehetsége 20 ezer kilométert utazott, de egy percet sem játszott a vb-selejtezőkön

Friendly sele sub 20, Brazil x Colombia 9605
GO - Goiania - 11/20/2018 - Friendly squad under 20, Brazil vs Colombia - Vinicius Junior of Brazil during match against Colombia in the Olimpico stadium for the friendly sub 20. Photo: Andre Borges / AGIF
Vágólapra másolva!
Vinícius Junior, a Real Madrid 20 éves futballistája nem kapott lehetőséget a brazil válogatott egyik világbajnoki selejtező mérkőzésén sem.

A fiatal szélső hiába utazott 20 000 kilométert Madridból előbb Sao Paulóba, majd Montevideóba, a nemzeti csapat szövetségi kapitánya, Tite nem szavazott neki bizalmat.

Vinícius Junior a semmiért utazott 20 000 kilométert a válogatott szünetben Forrás: AGIF via AFP/Andre Borges/AGIF/Andre Borges

Összesen 17 játékos léphetett pályára a Venezuela elleni 1-0-s, illetve az Uruguay elleni 2-0-s siker alkalmával, Vinícius nem volt közöttük. A brazilok magabiztosan menetelnek a dél-amerikai selejtezősorozatban, eddig mind a négy találkozójuk után győztesen hagyhatták el a pályát.

A tehetséges futballista a Real Madrid mezében az ősszel előbb két győztes góllal hívta fel magára a figyelmet a La Ligában, majd jött az az eset, amikor Karim Benzema arra szólította fel csapattársait, hogy ne passzoljanak neki.

Mindent egy helyen az Eb-ről