A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nézni is borzalmas, ahogy a Schalke focistája megsérült - videó

firo: 13.12.2020 Fuvuball: Soccer: 1st Bundesliga, season 2020/21 FC Augsburg - FC Schalke 04 firo: 13.12.2020 Fuvuball: Soccer: 1st Bundesliga season 2020 SPO FC Augsburg - FC Schalke 04 21
firo: 13.12.2020 Fuvuball: Soccer: 1st Bundesliga, season 2020/21 FC Augsburg - FC Schalke 04 INJURED, INJURY, Mark Uth is treated on a portable bar by paramedics and vŃrtzen with Alessandro Schv? pf, Mascarell. and Benjamin Stambouli Photo: Max Ellerbrake / firo / pool | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Borzalmas sérülést szenvedett az Augsburg-Schalke meccsen a vendégek játékosa, a 29 éves Mark Uth.

Uth a meccs 10. percében fejelt össze a hazaiak játékosával, Felix Uduokhai-jal, ami után a Schalke játékosa eszméletlenül zuhant a földre.

A csapattársa, Benjamin Stambouli rohant Uth mellé, hogy a játékostársa le ne nyelje a nyelvét, majd érkeztek az egészségügyi szakemberek, akik tíz perc alatt stabilizálták a játékos állapotát. Uth infúziót is kapott, amit egy csapattársa tartott, miközben a többiek a pályán imádkoztak, Uduokhai pedig a könnyeivel küszködött.

Nem focipályára való jelenetek Forrás: Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Max Ellerbrake

A legfrissebb hírek szerint Uth a mentőautóban már magánál volt, beszélni is tudott, de alaposabb vizsgálatok várnak rá.

A twitteren szinte az összes Bundesliga-csapat gyors jobbulást kívánt a Schalke játékosának. A meccs vége 2-2 lett, az utolsó helyezett Schalke továbbra is nyeretlen a Bundesligában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!