Cristiano Ronaldo a Juventus veresége után üzent - fotó

fbl Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) reacts at the end of the Italian Serie A football match Juventus vs Atalanta on December 16, 2020 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Kedden este a Juventus 3-0-ra kapott ki a Serie A-ban a Fiorentina ellen hazai pályán. A vereséget követő napon, december 23-án (szerdán) a csapat sztárja, Cristiano Ronaldo osztotta meg a gondolatait a meccs és a 2020-as év kapcsán.

„Tegnap szerény teljesítménnyel és egy olyan eredménnyel, ami messze van az elfogadhatótól, lezártuk a meccseinket 2020-ra, amely sok szempontból különleges év volt. Üres stadionok, Covid előírások, elhalasztott mérkőzések, hosszú megállások és egy nagyon zsúfolt versenynaptár.

De ez nem lehet kifogás semmire. Tudjuk, hogy többet kell adjunk magunkból, hogy jobban játsszunk

és sokkal következtesebben nyerjünk. Mi vagyunk a Juventus! És egész egyszerűen nem fogadhatunk el kevesebbet, mint a kiválóságot a pályán.

mert a szezonnak még távolról sincs vége és a végén bízunk benne, hogy még egyszer ünnepelhetünk...

Higgyetek bennünk, bízzatok a csapatunkban, amennyire mi bízunk bennetek és sikeresek leszünk!" – írta a 35 éves Európa-bajnok focista a posztolt képe mellé az Instagram-oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!