Vágólapra másolva!
Újabb három játékos fertőződött meg koronavírussal a Manchester City labdarúgócsapatában.

A City játékosai közül a múlt héten Kyle Walker és Gabriel Jesus fertőződött meg, így a Chelsea otthonában vasárnap sorra kerülő rangadóról öten biztosan hiányozni fognak a vendégektől koronavírus miatt.

Josep Guardiola vezetőedző pénteken elmondta, a liga nem engedi, hogy nevesítse az érintetteket, de szombaton fény derül a kilétükre, hiszen nem lesznek tagjai az utazó keretnek. Hozzátette, úgy érzi, a hiányzók ellenére jó eredményt érhetnek el.

"Jó csapatunk van, lelkesen és jó hozzáállással megyünk, és megpróbáljunk felvenni a versenyt a Chelsea-val, amely kemény ellenfél lesz" - fogalmazott.

A Manchester City hétfői mérkőzése - amelyre az Everton otthonában került volna sor - koronavírusos esetek miatt elmaradt. A katalán edző elmondta, elegendő játékosuk volt, szerettek volna pályára lépni, de felhívta kollégáját, Carlo Ancelottit, és megbeszélte vele, hogy inkább halasszák el a meccset, mert túlságosan nagy lett volna a továbbfertőzés kockázata.

Frank Lampard, a Chelsea vezetőedzője pénteken elárulta, kérhette volna a City elleni mérkőzés elhalasztását, de nem élt a lehetőséggel.

Mindent egy helyen az Eb-ről