Újabb káprázatos gólt szerzett a Dortmund norvég zsenije - videó

Horizontal
Dortmund's Norwegian forward Erling Braut Haaland (L) celebrates scoring the second goal with teammates during the German first division Bundesliga football match FC Schalke 04 vs Borussia Dortmund in Gelsenkirchen, western Germany, on February 20, 2021. (Photo by Ina Fassbender / various sources / AFP) / RESTRICTIONS: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
Vágólapra másolva!
Fantasztikus gólt szerzett a Borussia Dortmund norvég csatára, Erling Braut Haaland a nagy rivális Schalke 04 ellen a Bundesliga 22. fordulójában.

A Ruhr-vidéki derbi még akkor is rangadónak számít, ha az egyik csapat, jelen esetben a Schalke utolsó a tabellán, míg a másik a hatodik helyen áll. A rangadó sokáig 0-0-ra állt, az első félidő hajrájában azonban Jadon Sancho megszerezte a vezetést a dortmundnak, majd a 45. percben az angol támadó beadását Erling Haaland lőtt káprázatos mozdulattal a hazai kapuba.

A 20 éves csatárnak 32. Bundesliga-mérkőzésén ez már a 29. gólja volt, míg teljes felnőtt pályafutása során a Ruhr-derbi a 70. bajnoki, amin pályára lép, ez a csodálatos gól pedig a 71. bajnoki találata volt.

Mindent egy helyen az Eb-ről