Dárdai Pál kemény küzdelemre készül a Herthával a kiesés ellen

VfB Stuttgart - Hertha BSC Sports soccer --- Bundesliga
13 February 2021, Baden-Wuerttemberg, Stuttgart: Football: Bundesliga, VfB Stuttgart - Hertha BSC, Matchday 21 at Mercedes-Benz Arena. Hertha coach Pal Dardai. IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. Photo: Tom Weller/dpa
Vágólapra másolva!
Nehéz időszakot jósol csapatának az idény hátralévő részére Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának a vezetőedzője.

Az idei évre kiállítottunk magunkról egy bizonyítványt, csak rá kell nézni a tabellára - jelentette ki a magyar tréner, akinek együttese szombaton 1-1-es döntetlent játszott Stuttgartban. Ez egyben azt jelentette, hogy két vereség után ez volt a berliniek első pontszerzése a január 25-én újra kinevezett Dárdai irányításával.

Dárdai Pál biztos, hogy nem fogja feladni a harcot Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Tom Weller

A korábbi magyar szövetségi kapitány külön kitért a szombaton kiegyenlítő, 17 éves Luca Netzre, aki a klub történetének a legfiatalabb gólszerzője lett.

– mondta Dárdai a balhátvédről, aki iránt a hírek szerint a Bayern München is érdeklődik.

A Hertha 21 forduló után a tabella 15. helyén áll 18 ponttal, mindössze egy pontra a kiesőzónától.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!