Ismét lemaradhat a Serie A gólkirályi címéről Ronaldo és Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic Cristiano Ronaldo
AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) reacts next to Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) after scoring a penalty during the Italian Serie A football match AC Milan vs Juventus played behind closed doors on July 7, 2020 at the San Siro stadium in Milan, as the country eases its lockdown aimed at curbing the spread of the COVID-19 infection, caused by the novel coronavirus. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Négy világklasszis futballista harcol egymással az olasz labdarúgó-bajnokság gólkirályi címéért. Szavazzon, hogy ki került ki a csatájukból győztesen!

A pár napja 36. születésnapját ünneplő Cristiano Ronaldo harmadik szezonját teljesíti a Juventusban. Az elsőben 21 góllal a negyedik, a másodikban 31 góllal a Serie A második legjobb góllövője volt.

Szavazzon!

Ki lesz a Serie A gólkirálya?

Jelenleg a portugál aranylabdás a bajnokság eddigi 21 fordulójában 16-szor volt eredményes, amivel vezeti a góllövőlistát. De ott van szorosan mögötte a tavalyi idény legeredményesebb játékosa, Ciro Immobile, akivel a Lazio az előző hat bajnokiját egyaránt megnyerte.

Immobile mellett szintén 14-14 találattal áll a két milánói sztárcsapat egy-egy támadója, az AC Milan legendája, Zlatan Ibrahimovic, illetve az Inter kulcsembere, Romelu Lukaku. Érdekesség, hogy négyük közül egyedül Lukaku nem töltötte még be a 30. életévét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!