Haaland tombolva vonult le a pályáról a Dortmund meccse után - videó

1. FC Cologne - Borussia Dortmund Sports soccer --- Bundesliga Horizontal
20 March 2021, North Rhine-Westphalia, Cologne: Football: Bundesliga, 1. FC Köln - Borussia Dortmund, Matchday 26 at RheinEnergieStadion. Dortmund's Erling Haaland reacts. IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund (German Football Association), it is prohibited to exploit or have exploited photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. Photo: Marius Becker/dpa-Pool/dpa (Photo by MARIUS BECKER / dpa-Pool / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Borussia Dortmund 2-2-es döntetlent játszott a Bundesligában a Köln ellen úgy, hogy Erling Haaland két gólt szerzett.

Haaland a 3. percben szerezte az első gólját, amivel a BVB vezetett Kölnben, de a 90. percben lőtt gólja csak a 2-2-es döntetlenhez és az egy ponthoz volt elég.

A Dortmund így csak az ötödik helyen áll a bajnokságban, de a Leverkusen beérheti majd. Nem csoda, hogy Haaland nem volt éppen boldog a lefújást követően. A legtöbb topklub által vágyott norvég csatár a kölni Merének odadobta a mezét, majd eltűnt a játékoskijáróban.

Mindent egy helyen az Eb-ről