A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Legutóbb Ronaldóval viselkedett úgy a spanyol média, mint most Erling Haalanddal

Erling Haaland norvég válogatott
Norway's forward Erling Braut Haaland celebrates scoring the opening goal during the UEFA Nations League football match Norway v Romania, on October 11, 2020 in Oslo, Norway. (Photo by Stian Lysberg Solum / NTB / AFP) / Norway OUT
Vágólapra másolva!
Erling Haaland-láz Spanyolországban! A norvég válogatott Marbellán készül a világbajnoki selejtező nyitányára, amit a spanyol média igyekszik kihasználni - írja a norvég TV2.

A norvég játékos Európa egyik legfelkapottabb fiatal futballistája. A válogatott szállodáján kívül spanyol újságírók reggeltől estig állnak, hogy bepillantást nyerjenek a norvég sztárcsatár mindennapjaiba.

- mondja Tito González újságíró a spanyol Mediaset adásában.

"Számos nemzeti média van itt, hogy rögzítsék a történéseket. Reggelről estig itt állunk, még akkor is, ha nem mehetünk be edzésre, nem készíthetünk interjúkat, vagy nem mehetünk be a szállodába" - mondja González.

"Nyilvánvalóan érdeklődnek egyes játékosaink iránt a topklubok, így valószínűleg vannak olyanok, akik érdekesebbek a spanyol újságírók számára, mint mások - mondta Morten Skönsberg, a norvég válogatott sajtófőnöke.

Azt, hogy újságírók reggeltől estig a szálloda előtt állnak, nem tartják problémának.

Tito González úgy véli, hogy a teljes hetet ott fogja tölteni, amíg a norvég válogatott spanyol földön van. "A Real Madrid és a Barcelona a legnagyobb klub. Amíg valaki érdekes számukra, addig érdekes nekünk is" - mondta az újságíró.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!