Vágólapra másolva!
Steven Gerrard a hétvégén megszerezte vezetőedzőként első trófeáját, miután a Glasgow Rangers tíz év után veretlenül megnyerte a skót bajnokságot. Ezzel szemben egykori csapata, a Liverpool történelmi mélyponton van, fennállása során először veszített el sorozatban hat tétmeccset házigazdaként. Gerrard egykori csapattársa, John Arne Riise úgy véli, hogy Klopp távozása után a Liverpool ikonja lesz a Mersey-parti együttes következő menedzsere.

A Liverpool egykori csapatkapitánya kiváló munkát végzett a skót csapatnál, és sokan már most úgy érzik, készen áll, hogy újabb szintet lépjen a karrierjében.

A Liverpoollal 2005-ben Bajnokok Ligáját nyerő John Arne Riise szerint nem kizárt, hogy Gerrard hamarosan menedzserként térhet vissza az Anfield Roadra.

Az emberek talán azon a véleményen vannak, hogy edzőként nincs elég tapasztalata, de Stevie G. igazi győztes típus, ilyen a mentalitása. Készen áll, és remélem, felajánlják neki a kispadot, ha Klopp úgy dönt, hogy távozik. Nagyon furcsa lenne, ha nem vállalná el a munkát, vagy nem ajánlanák fel neki az állást." - mondta Riise a SPORTbible-nek.

Steven Gerrard hamarosan visszatérhet szeretett klubjához? Forrás: AFP/Andy Buchanan

Gerrard játékosként 1998 és 2015 között szerepelt a Liverpoolban, edzőként pedig 2018 óta irányítja a Rangerst, amellyel az Európa-liga mostani idényében a legjobb 16 közé jutott.

Mindent egy helyen az Eb-ről