A spanyol választások miatt kérdéses a Real Madrid sztárjának játéka a BL-visszavágón

fbl Horizontal
Real Madrid's Brazilian defender Marcelo looks on during the Spanish League football match between Real Madrid CF and SD Eibar at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas, on the outskirts of Madrid, on June 14, 2020. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)
Vágólapra másolva!
Marcelónak, a Real Madrid labdarúgójának a jövő héten egy helyi választáson kellene segédkeznie, ezért kérdéses a játéka a Chelsea elleni szerdai, londoni visszavágón a Bajnokok Ligája elődöntőjében.

A 2011 óta spanyol állampolgársággal is rendelkező brazil balhátvédet berendelték egy szavazókörbe dolgozni a keddi regionális választás idejére. Ilyen feladatra bármelyik spanyol lakos kötelezhető és most Marcelóra került a sor, illetve csapattársára, a sérüléssel bajlódó Victor Chustra is hasonló feladat vár kedden az El Mundo című lap szerint.

Marcelo lemaradhat a londoni mérkőzésről Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

Az újság megkereste a klubot az üggyel kapcsolatban, ám hivatalos választ még nem kapott. Viszont a lap úgy tudja, hogy a klub fellebbezett Marcelo behívása miatt az illetékes hatóságnál, ám a beadványt elutasították.

Amennyiben a futballista nem tudja lemondani a szavazóköri munkát, úgy biztosan nem utazhat el kedden társaival Londonba.

A két csapat első meccsén, kedden 1-1-es döntetlenre végeztek a felek Madridban.

Mindent egy helyen az Eb-ről