A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
32 éves korában meghalt Lee Collins, az angol labdarúgó-bajnokság ötödosztályában (National League) szereplő Yeovil Town futballistája. A halál okát nem hozták nyilvánosságra.

A BBC nekrológjában emlékeztet rá, hogy Collins a Premier League-ben szereplő Wolverhampton Wanderers akadémiáján szerezte meg az alapokat, a klub csapatával 2005-ben bejutott az ifjúsági FA-kupa döntőjébe, ahol a Theo Walcottal felálló Southamptontól kaptak ki.

A Wolves első csapatában nem kapott lehetőséget, rendre kölcsönadták, mígnem a negyedosztályú (League Two) Port Vale-hez igazolt, ahol három szezonon át volt meghatározó játékos. Rövid ideig focizott a másodosztályú Barnsley csapatában, majd megfordult a Northampton Townban, a Mansfieldben, a Yeovil Town előtt pedig a Forest Green Rovers csapatában focizott.

Collins klasszikus angol középső védő volt, magas és erős testfelépítésű, akire valamennyi klubjánál úgy emlékeznek, mint megalkuvást nem ismerő harcos, aki a pályán és azon kívül is mindig úriember volt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!