A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az Inter világsztárjával erősítene a BL-győztes Chelsea

fbl Horizontal
Inter Milan's Belgian forward Romelu Lukaku celebrates after opening the scoring during the Italian Serie A football match Inter Milan v Genoa on February 28, 2021 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)
Vágólapra másolva!
Hiába nyerte meg szombat este története során második alkalommal a Bajnokok Ligáját a Chelsea, az együttes vezetőedzője, Thomas Tuchel tovább erősítené csapatát - írja a The Guardian.

A német szakember nem szeretne sok új játékost a csapatába, megelégedne maximum három új névvel. A vezetőedző a döntő után találkozott Roman Abramoviccsal, a klub tulajdonosával, akivel a potenciális átigazolások mellett szerződése megújításáról is tárgyalt.

Az angol portál szerint Tuchel nemsokára két évre szóló megállapodást írhat alá. Ha ez igaz, akkor Lőw Zsolttal és a szakmai stáb többi tagjával biztonságban érezhetik magukat, ami teret adhat pár nagy sztár nyári megszerzésének.

Romelu Lukaku visszatérhet a Chelsea csapatába Forrás: AFP/Filippo Monteforte

Hiába kerül jól helyzetbe Timo Werner, ha a ziccereit csak nagyon kis százalékkal értékesíti. A német támadót számos kritika érte első chelsea-s szezonja után teljesítménye miatt. Nem véletlen, hogy az angol klub szeretne egy igazi gólvágót szerződtetni. Elsősorban Romelu Lukaku szerepel a kívánságlista élén, aki az Internazionalét nagyszerű futballal segítette olasz bajnoki címhez.

Ha ő nem jönne össze, akkor ott van Harry Kane, aki távozni szeretne a Tottenhamtől, valamint Erling Haaland, akit érthető okokból kifolyólag még Jadon Sanchónál is jobban szeretne megtartani a Borussia Dortmund.

Bár középpályásokból sokkal jobban áll a Chelsea, Tuchel a pálya ezen részén is szeretne új játékosokat a csapatában tudni: Julian Weigl, Eduardo Camavinga és Aurélien Tchouaméni vannak a célkeresztben. "Számos ötletünk van, hogyan lehetnénk még jobbak a következő szezonban" - mondta Tuchel, aki első londoni félévét egy hotelben töltötte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!