Gyönyörű szabadrúgásgólt lőtt a Bundesligába feljutó csapat focistája - videó

VfL Bochum - SV Sandhausen Sports soccer 2. Bundesliga Bundesliga Horizontal
23 May 2021, North Rhine-Westphalia, Bochum: Football: 2. Bundesliga, VfL Bochum - SV Sandhausen, 34. matchday at Vonovia-Ruhrstadion. Bochum's players celebrate the goal to make it 3:1. IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund (German Football Association), it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. Photo: Guido Kirchner/dpa (Photo by Guido Kirchner / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A másodosztályú német labdarúgó-bajnokságot megnyerő és ezáltal a Bundesligába feljutó VfL Bochum játékosa, Robert Zulj gyönyörű szabadrúgásgóllal biztosította be csapata bajnoki címét az utolsó fordulóban.

A VfL Bochum-Sandhausen mérkőzésen a hazaiak osztrák játékosa, Robert Zulj végezhetett el jó helyről, mintegy 25 méterről szabadrúgást a 87. percben.

A 29 éves futballista tökéletes mozdulattal csavarta a labdát a jobb felső sarokba, a kapusnak nem volt esélye odaérni a remekül helyezett lövésre.

Az Újpest korábbi csatárát, a Novothny Somát (aki csereként pályára lépett a meccsen) is a soraiban tudó Bochum ezzel 3-1-re megnyerte a mérkőzést, és a német másodosztály bajnokaként feljutott a Bundesligába.

Mindent egy helyen az Eb-ről